Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Διάψευση Παναθηναϊκού για συνάντηση Αλαφούζου - Μπακογιάννη

Πόπη Δομάζου: Έχουμε δεσμευτεί για το γήπεδο του Βοτανικού και θα το κάνουμε πράξη

Η πρόεδρος της Διπλής Ανάπλασης, Πόπη Δομάζου μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, εμφανίστηκε σίγουρη πως το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό θα γίνει κανονικά.

Το τελευταίο διάστημα η  περιβόητη Διπλή Ανάπλαση έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της ως είδηση, με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό να συζητιέται όλο και περισσότερο. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο θέμα αυτό.

Κάτι που έκανε και η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Διπλής Ανάπλασης, Πόπη Δομάζου. Η κόρη του “Στρατηγού” Μίμη Δομάζου, εμφανίστηκε όχι απλά αισιόδοξη αλλά σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά και το «τριφύλλι» θα αποκτήσει δικό του γήπεδο, τονίζοντας τα εξής: «Είναι ένα μεγάλο και σημαντικό έργο ο Βοτανικός. Και για την Αθήνα και για τον Παναθηναϊκό. Η Αθήνα θέλει δουλειά. Θέλει υπομονή για κάθε μεγάλο πρότζεκτ.

Εμείς δουλεύουμε και μέσα στο καλοκαίρι όπως είπε και ο Δήμαρχος θα έχουμε πρόταση, κοστολόγιο, μια ολοκληρωμένη πρόταση. Θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, θα αναβαθμιστεί η περιοχή, άλλωστε κανείς κάτοικος δεν έχει πει κάτι αρνητικό. Όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά, δεν υπάρχει κάποιος απέναντί μου, όλοι είμαστε με το τριφύλλι. Εμένα η δουλειά θα ξεκινήσει μόλις αρχίσουν τα έργα, οι πράξεις. Ας κάνει λίγο ακόμα υπομονή ο κόσμος του Παναθηναϊκού, έχουμε δεσμευτεί και θα το κάνουμε πράξη».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή