Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πώς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Οι 11 παίκτες του ΠΑΟΚ, που ξεκίνησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχουν τον πρώτο λόγο και για την ενδεκάδα με την οποία θα κατέβει την Κυριακή στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι μεταγραφές του καλοκαιριού, παρά τη μεγάλη οικονομική επένδυση, που έγινε από τον Ιβάν Σαββίδη, δεν έχουν ακόμη προσαρμοστεί και ξεκάθαρα χρειάζονται χρόνο προκειμένου να ενταχθούν 100% στο πρόγραμμα και στη φιλοσοφία του γκρουπ. Αυτό άλλωστε παραδέχθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος των παιχνιδιών με ΑΕΚ και Άρη.

Μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, οπότε και θα υπάρχει χρόνος για ανασυγκρότηση και μεγαλύτερη προσαρμογή, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να δείξει τυφλή εμπιστοσύνη στον περσινό κορμό της ομάδας, στο σχήμα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, όπως φάνηκε και στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Γι’ αυτό και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Πασχαλάκης, Κάνιας, ακόμη και οι Μπίσεσβαρ, Μάτος και Πρίγιοβιτς, που αγωνίστηκαν στο β’ μέρος του αγώνα με τον Άρη, πήραν κάποιες ανάσες και λογικά είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσουν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ την Παρασκευή (28/9) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με το μυϊκό τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί, αν και από τον ΠΑΟΚ εκφράζεται η ελπίδα ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή