Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Πώς ο Βασίλης Δανιήλ βρέθηκε 100 χρόνια μπροστά

Πώς ο Βασίλης Δανιήλ βρέθηκε 100 χρόνια μπροστά

Όταν ακούς το όνομα του Βασίλη Δανιήλ σκέφτεσαι αμέσως «100 χρόνια μπροστά», αλλά για ποιο λόγο ειπώθηκε αυτό;

Το 1987 ήταν μια περίεργη χρονιά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γνώρισε και δύο από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας του και μάλιστα εντός έδρας. Τον Μάιο είχε ηττηθεί με 3-6 από τον Εθνικό και επτά μήνες μετά, τον Δεκέμβριο, ήρθε εκείνο το 2-5 από τον ΟΦΗ.

Ο θρύλος λέει ότι ο Δανιήλ, προπονητής του τριφυλλιού τότε, ήταν έξαλλος με τους παίκτες του και θεωρούσε ότι αυτά τα αποτελέσματα δεν ήταν φυσιολογικά. Έτσι, μιλώντας off the record με τους δημοσιογράφους στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ πριν ανοίξουν οι κάμερες για να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις, εξέφρασε τις απόψεις του για τους λόγους για τους οποίους ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα, λέγοντας πως καταλαβαίνει τι γίνεται γιατί είναι 100 χρόνια μπροστά.

Άλλο που δεν ήθελαν οι δημοσιογράφοι… Με το που παίρνουν μπροστά οι κάμερες, η πρώτη ερώτηση που γίνεται προς τον Δανιήλ είναι «τι εννοούσατε όταν μας είπατε πριν ότι είστε 100 χρόνια μπροστά;» και ο κυρ-Βασίλης μη μπορώντας να πει δημοσίως όσα συζητούσε μαζί τους off the record λίγα λεπτά πριν, «πήρε» σαν ρετσινιά αυτή τη δήλωση για να τον ακολουθεί για πάντα.


Πηγή