Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Πώς ο Μπέκαμ έμαθε για τη μεταγραφή του Μέσι: «Η Βικτόρια μού έλεγε “κλείσε το τηλέφωνο”, είναι 5 το πρωί»

Εκστασιασμένος παραμένει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι.

«Απλώς νικήσαμε όλους τους ανταγωνιστές για να υπογράψουμε τον καλύτερο παίκτη που έπαιξε ποτέ ποδόσφαιρο. Ένα συναίσθημα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι παρόμοιο με αυτό που νιώθεις όταν πετυχαίνεις το νικητήριο γκολ για την ομάδα σου ή όταν ένα γήπεδο όπως το Γουέμπλεϊ, το πιο σημαντικό στη χώρα σου, φωνάζει το όνομά σου», είπε αρχικά ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ίδιο συναίσθημα είχε και όταν έμαθε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα έπαιζε στην ομάδα του, έναν σύλλογο που μετρά μόλις πέντε χρόνια «ζωής».

«Είχα πάντα στο μυαλό μου να φέρω τον Μέσι. Δεν υπάρχει καλύτερος. Όλα προέκυψαν κατά τη διάρκεια μιας κουβέντας με τους συνεργάτες μου, τον Χοσέ και τον Χόρχε Μας, ενώ πίναμε ένα ποτήρι κρασί», είπε ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος θυμάται ότι η πρώτη προσέγγιση με το περιβάλλον του Μέσι ήταν το 2019 , όταν συνάντησε τον Χόρχε Μέσι κρυφά στη Βαρκελώνη για να του πει ότι «είναι ακόμα νωρίς, αλλά θα θέλαμε πολύ να έχουμε τον Λέο στο Μαϊάμι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η στιγμή που ο Μπέκαμ έμαθε ότι ο Μέσι υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι

«Ήμουν στην Ιαπωνία με την οικογένειά μου και ξύπνησα στις 5 το πρωί επειδή το τηλέφωνό μου δεν σταματούσε να δονείται. Η Βικτόρια μού είπε «Αλήθεια; Κλείσε το τηλέφωνό σου! Έβαλα τα γυαλιά μου και είπα: Ο Μέσι έρχεται! Ανατριχιάζω όταν μιλάω γι’ αυτό», ανέφερε στην The Athletic ο Μπέκαμ.


Πηγή