Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ρίχνεται στη μάχη του Europa League ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης (20:45, Epsilon), στο νέο σπίτι του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μπρεστ, και είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μπορεί ο Αργεντινός θρύλος να βρίσκεται σε διακοπές, αλλά και μόνο ο ρόλος του στην Ντιναμό Μπρεστ δίνει άλλη αίσθηση στον αγώνα. Παρά την παρουσία του Μαραντόνα, ο Ατρόμητος επικεντρώνεται αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι όπου οι παίκτες του Κάναντι θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Ατρόμητου θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μίρκοβιτς, με τους Ρισβάνη και Χατζηισαΐα στα στόπερ και αριστερά τον Γιαννούλη. Στο δεξί άκρο της άμυνας τώρα, προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Νάτσος, καθώς είναι πιο έτοιμος σε φυσική κατάσταση και έχει αγωνιστεί στα περισσότερα φιλικά, σε αντίθεση με τον Κιβρακίδη ο οποίος έχει κάνει μόλις τρεις προπονήσεις τις τελευταίες δυο εβδομάδες και αγωνίστηκε μόνο σε ένα φιλικό πριν τραυματιστεί.

Από εκεί και πέρα, Μάντσον και Μπουσουλάτζιτς θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, με τον Βασιλακάκη σε επιτελικό ρόλο. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Ενσικουλού, ενώ για τη θέση στα δεξιά ο Μανούσος φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Μπρούνο. Στην κορυφή της επίθεσης τώρα θα βρεθεί δεδομένα ο Κουλούρης.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή