Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Ρακιτιτς για κορονοϊό: Όταν πήγαμε στη Νάπολη είπαμε ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα εδώ

Ρακιτιτς για κορονοϊό: Όταν πήγαμε στη Νάπολη είπαμε ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα εδώ

Ο Ιβάν Ράκιτιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις ενδείξεις κορονοϊού που είδε στην Ιταλία, όταν η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στη Νάπολη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για το Champions League.

Στις 25 Φεβρουαρίου, Νάπολι και Μπαρτσελόνα διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τους «16» του Champions League. Εκείνη την περίοδο η Ιταλία δεν είχε πάρα πολλά κρούσματα κορονοϊού γι’ αυτό και η αναμέτρηση διεξήχθη κανονικά με την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες.

Ωστόσο, ο Ιβάν Ράκιτιτς από τη στιγμή που έφτασε στην Ιταλία έβλεπε το άγχος και τον φόβο στα μάτια του κόσμου. Γνώριζε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το τι θα ακολουθούσε στη συνεχεία, εξαιτίας του Covid-19.

«Δεν ήταν έκπληξη αυτό που έγινε στην Ιταλία για εμένα. Οταν πήγαμε στη Νάπολη, ο κόσμος μιλούσε πολύ για τον κορονοϊό, Επικρατούσε φόβος. Εκείνη τη μέρα είχα πει στον γιατρό της ομάδας μας, Τσάβι ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα εδώ.

Θα ήθελα και εγώ να πάω μία βόλτα στους δρόμους και να περπατήσω αλλά ξέρω πως δεν πρέπει. Πρέπει να μείνουμε σπίτι. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Δεν μου αρέσει αλλά είναι απαραίτητο και σημαντικό.

Θα είναι περίεργο και αλλόκοτο όταν συναντήσουμε ξανά ο ένας τον άλλον στην προπόνηση για να παίξουμε ξανά. Ας ελπίσουμε τότε οι συνθήκες να είναι καλύτερες».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή