Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ραϊόλα: Οι αστέρες του ποδοσφαίρου «αποχαιρέτισαν» τον σπουδαίο ατζέντη -Ζλάταν και Χάαλαντ ανάμεσά τους

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν για να υποβάλουν τα σέβη τους στην κηδεία του σούπερ ατζέντη Μίνο Ραϊόλα στο Μόντε Κάρλο.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος ακούγεται έντονα πως θα ενταχθεί στη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς της Μίλαν και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα της Παρί Σεν Ζερμέν, βρέθηκαν στη χθεσινή τελετή για τον άνθρωπο που τους εκπροσωπούσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ραϊόλα, ο οποίος ζούσε στο Πριγκιπάτο για αρκετά χρόνια, πέθανε το Σάββατο μετά από μάχη με ασθένεια σε ηλικία 54 ετών.

Αρχικά πέρασε χρόνο στο νοσοκομείο στις αρχές του έτους και υποβλήθηκε σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την περασμένη εβδομάδα, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης είχαν ισχυριστεί λανθασμένα ότι ο ποδοσφαιρικός ατζέντης είχε πεθάνει, κάτι που στη συνέχεια αναπαρήγαγε ο παγκόσμιος Τύπος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μάλιστα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της μετά την εμφάνιση των ψευδών δημοσιευμάτων, τα οποία ο Ραϊόλα αναγκάστηκε να διαψεύσει από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ο ίδιος έγραψε στο twitter: «Τρέχουσα κατάσταση υγείας για όσους αναρωτιούνται: Εξοργισμένος. Δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες με «σκοτώνουν». Φαίνεται επίσης ότι μπορώ να κάνω επανέλθω στη ζωή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικογένεια του Ραϊόλα επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του μόλις δύο ημέρες αργότερα

Ο Ραϊόλα έπασχε από πρόβλημα στους πνεύμονες, σύμφωνα με τη γερμανική Bild, πριν φύγει από τη ζωή.

Ο θάνατός του συγκλόνισε τον κόσμο του ποδοσφαίρου και πολλοί από τους παίκτες που εκπροσώπησε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του ταξίδεψαν στο Μονακό για να τον τιμήσουν σε μια ιδιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε για την οικογένεια και τους στενούς φίλους στην εκκλησία Saint-Charles.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 40χρονος πρώην επιθετικός της PSG, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σουηδίας Ιμπραΐμοβιτς, ήταν ένας από τους μακροβιότερους και στενότερους πελάτες του Raiola.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παρών στο κρεβάτι του Ιταλού όταν έφυγε από τη ζωή και ήταν και χθες εκεί για να του πει το τελευταίο αντίο.

Εκεί ήταν και οι Χάαλαντ και Ντοναρούμα, ενώ εθεάθη και ο πρώην αστέρας της Τσέλσι και της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας.

Και ο μέσος της PSG Μαρκο Βεράτι και ο αμυντικός της Γιουβέντους Ντε Λιχτ ήταν δύο από τα άλλα ονόματα που έδωσαν το παρών.

Ο ατζέντης, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Πολ Πογκμπά, συμμετείχε σε μερικές από τις πιο ιστορικές μεταγραφές στην ιστορία, γνωστός για τις έξυπνες διαπραγματευτικές του ικανότητες με τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.

Το Forbes υπολογίζει την προσωπική του περιουσία σε περίπου 68 εκατομμύρια λίρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε να συμφωνηθεί η συμφωνία ύψους 89 εκατομμυρίων λιρών για την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ από τη Γιουβέντους το 2016, με ποσό που αποτελούσε τότε παγκόσμιο ρεκόρ.

Πώς ξεκίνησε τη διαδρομή του προς την κορυφή ο Μίνο Ραϊόλα

Η SunSport είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πώς η πορεία του Raiola προς την κορυφή του ποδοσφαίρου ξεκίνησε φτιάχνοντας πίτσες.

Η οικογένεια Raiola γεννήθηκε στη Nocera Inferiore στο Σαλέρνο, νοτιοανατολικά της Νάπολης, και μετακόμισε στην ολλανδική πόλη Haarlem όταν ο Mino ήταν μόλις ενός έτους.

Εκεί, άνοιξαν μια πιτσαρία με το όνομα Napoli στο Grote Markt του Haarlem και, όχι για πρώτη φορά, ο Mino ήταν ο πρωταγωνιστής με την πωλητική του τακτική, τη γοητεία και την εξυπηρέτηση των πελατών να τον κάνουν κάτι περισσότερο από έναν απλό σερβιτόρο.

Αυτές οι διαπροσωπικές δεξιότητες τον βοήθησαν, καθώς διαπραγματευόταν με μερικούς από τους μεγαλύτερους χαρακτήρες του αθλητισμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή