Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Αζάρ τα σχέδια του Ζιντάν για το κλάσικο

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Αζάρ τα σχέδια του Ζιντάν για το κλάσικο

O Εντέν Αζάρ αποκόμισε ένα σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και εξ αρχής είχε μπει σε αμφιβολία η παρουσία του στο ντέρμπι κόντρα με την Μπαρτσελόνα, στις 18 Δεκεμβρίου.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έδειξαν πως έχει κάταγμα στον αστράγαλό του και αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για ένα σεβαστό διάστημα και δύσκολα θα προλάβει το κλάσικο του ισπανικού πρωταθλήματος.

Έτσι, ο Ζινεντίν Ζιντάν καλείται να καταστρώσει τα σχέδιά του σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της «κούρσας» στην Primera Division, χωρίς έναν κομβικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος με μια ενέργειά του μπορεί να αλλάξει τη μορφή ενός αγώνα.

Επίσης, αμφίβολος για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι και ο Μαρσέλο. Η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι ο Βραζιλιάνος μπακ υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία τριών εβδομάδων. Κάτι που συνεπάγεται την πιθανή απουσία του στο ματς με τους «μπλαουγκράνα».


Πηγή