Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σάκκαρη: Αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο στο τουρνουά της Στουτγκάρδης, με 2-0 σετ από την Πλίσκοβα

Τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της κατηγορίας WTA 500 που διεξάγεται στη Στουτγκάρδη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 9 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετώπισε την Τετάρτη (19/4) την Καρολίνα Πλίσκοβα από την Τσεχία (Νο 17 στον κόσμο), στο πλαίσιο της φάσης των «32» της διοργάνωσης, και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-3).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αγώνας διήρκεσε 71 λεπτά, διάστημα που έθεσε τη Σάκκαρη εκτός συνέχειας από τον πρώτο γύρο.

Υπενθυμίζεται ότι η 27χρονη τενίστρια ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα, με συνέπεια να μην αγωνιστεί στο Jean King Cup. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, είχε τονίσει ότι, «ήρθα να παίξω 4-5 παιχνίδια για να συνηθίσω το χώμα, όμως την πρώτη μέρα αρρώστησα και τα χάλασε όλα. Δεν είμαι καλά από πλευράς υγείας και αν δεν είμαι 150% έτοιμη, δεν θέλω να ρισκάρω».

Η Πλίσκοβα έκανε break από το πρώτο game και προηγήθηκε 5-1 στο πρώτο σετ, με αποτέλεσμα να φτάσει χωρίς πρόβλημα στην επικράτηση με 6-2. Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους έως και το 3-3. Τότε η Τσέχα «έσπασε» το σερβίς της Σάκκαρη και προηγήθηκε 4-3, ενώ ακολούθως πήρε τα επόμενα δύο γκέιμ και πανηγύρισε τη νίκη, η οποία της χάρισε την πρόκριση για τη φάση των «16».


Πηγή