Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Σάκκαρη για Αντετοκούνμπο: Χαίρομαι που ο Γιάννης εξήγησε ότι μία ήττα δεν φέρνει το τέλος του κόσμου

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τέννις Μαρία Σάκκαρη, γνωστή για τα φιλομπασκετικά της αισθήματα και οπαδός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, υποστήριξε τις πρόσφατες δηλώσεις του «Greek Freak» περί αποτυχίας.

Η απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου μετά τoν αποκλεισμό των Bucks απο τους Miami Heat, έγιναν viral παγκοσμίως.

Ο Αντετοκούνμπο υποστήριξε πως δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό, αλλά άσχημες ή καλές ημέρες, κάτι στο οποίο στάθηκε και η Μαρία Σάκκαρη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σάκκαρη: Είμαι χαρούμενη που κάποιος σαν το Γιάννη μίλησε γι’ αυτό -Ίσως είναι μία αφύπνιση για όλους

«Είμαι χαρούμενη που κάποιος σαν τον Γιάννη μίλησε γι’ αυτό και ίσως είναι και μια αφύπνιση για όσους βρίσκονται εκτός αθλητισμού, προκειμένου να καταλάβουν τι σημαίνει όταν χάνεις ή όταν δεν επιτυγχάνεις τους στόχους σου. Δεν είναι το τέλος του κόσμου» είπε από την Μαδρίτη.

«Είμαι σίγουρη πως είναι πολύ απογοητευμένος που δεν προχώρησαν, όμως ο τρόπος που το διαχειρίζεται και η νοοτροπία του, είναι πολύ ξεχωριστά. Γι’ αυτό είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο και γι’ αυτό είναι είδωλό μου» τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο τέννις.

Σάκκαρη: Ο Γιάννης δεν είναι «freak» μόνο ως αθλητής, αλλά και πνευματικά

«Δεν είναι ‘freak’ μόνο ως αθλητής, είναι ‘freak’ και πνευματικά. Πάντα λέει ότι το τένις είναι το δυσκολότερο άθλημα και μου έχει μιλήσει γι’ αυτό, γενικά νομίζω πως θαυμάζει τα ατομικά αθλήματα. Γι’ αυτό και έχει βελτιωθεί τόσο πολύ, γιατί θεωρεί τον εαυτό του ένα ξεχωριστό άτομο μέσα σε μια ομάδα, επειδή καλείται να κουβαλήσει στις πλάτες του μια ομάδα» πρόσθεσε η Σάκκαρη που αύριο στην φάση των «32» θα αντιμετωπίσει στην Ισπανία την Ρεμπέκα Μασάροβα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή