Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σάκκαρη: «Θρύλος ο Τιερί Ανρί, βλέπω ποδόσφαιρο και είμαι οπαδός του Ολυμπιακού»

Ο Τιερί Ανρί βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Roland-Garros και παρακολούθησε τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη επί της Μπαρέλ.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε η Ελληνίδα τενίστρια ρωτήθηκε για την παρουσία του Γάλλου πρώην σταρ και τόνισε πως δεν τον είδε και αυτό ήταν καλό γιατί θα αγχωνόταν περισσότερο αν γνώριζε πως ήταν εκεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία Σάκκαρη σημείωσε πως τον ξέρει καθώς παρακολουθεί ποδόσφαιρο ενώ επανέλαβε πως είναι οπαδός του Ολυμπιακού.

Η Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου από δημοσιογράφο για την παρουσία του Ανρί και απάντησε:

«Είναι θρύλος του αθλήματος. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο γιατί είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Ήταν στην εθνική Γαλλίας όταν η Ελλάδα πήρε το Euro 2004; Ήταν! Ναι, έχω καλές αναμνήσεις από αυτό, παρότι ήμουν μόνο 9 ετών.

Είδα ένα ντοκιμαντέρ για τον τότε προπονητή της εθνικής πρόσφατα και υπήρχαν πολλά στιγμιότυπα από το ματς με τη Γαλλία και είμαι σίγουρη ότι τον είδα. Προφανώς και σέβομαι κάθε αθλητή, εκείνος είχε απίστευτη καριέρα. Ευτυχώς δεν τον είδα, γιατί θα ήμουν πιο αγχωμένη αν ήξερα ότι έβλεπε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σάκκαρη: «Είναι υπέροχο να παίζω για τους Έλληνες»

Η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών της χώρας μας, μίλησε για το πόσο λατρεύει να παίζει για τους Έλληνες φιλάθλους, ενώ ανέφερε πως το Roland Garros και το συγκεκριμένο γήπεδο είναι τα αγαπημένα της.

«Είναι το αγαπημένο μου τουρνουά και το αγαπημένο μου γήπεδο. Χαίρομαι που έπαιξα ξανά σε ένα γήπεδο με τον κόσμο ελεύθερο να έρχεται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας. Πρώτη φορά παίζω εδώ με κανονικές συνθήκες σε αυτό το γήπεδο και είναι προνόμιο να παίζω ως Top5 παίκτρια εδώ μπροστά σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξέρω ότι το 99.9% των θεατών ήσασταν με την αντίπαλό μου σήμερα, αλλά είναι λογικό. Χαίρομαι που υπήρχαν και Έλληνες στις κερκίδες. Οι Έλληνες λατρεύουμε την πατρίδα μας και είναι υπέροχο να παίζω γι’ αυτούς» ανέφερε μέσα σε χειροκροτήματα η Σάκκαρη, που πρόσθεσε:

«Πολλές κοπέλες μπαίνουν στο Top10 σε ηλικία 18 ετών εμένα μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο. Είναι καλό να έχεις καλή ομάδα γύρω σου και να πιστεύεις σε αυτό που θες να κάνεις και πιστεύω πως είναι περήφανοι για μένα.»


Πηγή