Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Σάρωσαν οι μικροί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι της Τούμπας, η Κ19 του ΠΑΟΚ νίκησε την αντίστοιχη της ΑΕΚ με 4-0, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία με τρία γκολ στο τελευταία δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου έδειξαν την ανωτερότητά τους και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Το σκορ άνοιξε στο 37’ με τον Γαϊτανίδη να τελειώνει εξαιρετικά την φάση που προήλθε από κλέψιμο του Τζοβάρα. Στο 39ο λεπτό οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Γαϊτανίδη να σερβίρει και τον Τζοβάρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 υπέρ του Δικεφάλου, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα για το πρώτο ημίχρονο ήρθε και πάλι μετά από συνεργασία των δύο παικτών του ΠΑΟΚ, με τον Τζοβάρα να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό τέρμα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το σκορ διαμορφώθηκε με τον Λευτέρη Λύρατζη στο 82ο λεπτό, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Κ19 του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (60’ Πανίδης), Χατζηστραβός, Τσιγγάνας, Γαϊτανίδης (60’ Σαλαμούρας), Τζοβάρας (75’ Πουρνάρας), Δούμτσης

ΑΕΚ : Τάφας, Σταμούλης, Ποζατζίδης. Τζιβελεκίδης, Μπούσης, Μπογκντάνι, Γιούσης, Μπότος, Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Πατρινός

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή