Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σαββίδης: Δεν πιστεύω ότι υπήρξε επίθεση, αλλά θα το ερευνήσω

Σε καταγγελίες εναντίον του ΠΑΟΚ για επίθεση κατά συναδέρφων του που βρέθηκαν χθες στην Τούμπα, προκειμένου να καλύψουν το παιχνίδι με τη Σπαρτάκ Μόσχας προχώρησε ένας Ρώσος φωτορεπόρτερ.

Πάνω στο θέμα τοποθετήθηκε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μέσω των οποίων ουσιαστικά υπήρξε διάψευση για το γεγονός, καθώς και το Ρωσικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, που ανέφερε ότι «μέχρι τώρα δεν έχει πληροφορίες για παραβιάσεις δικαιωμάτων των Ρώσων πολιτών».

Πλέον, υπάρχει και τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μέσω των ρωσικών ΜΜΕ, σημείωσε: «Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες είμαι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο και μόλις πριν μια ώρα προσγειώθηκα ξανά. Μου έστειλαν μια ενημέρωση για μια ένταση, αλλά δεν το πιστεύω και δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά σας υπόσχομαι πως θα το ερευνήσω. Για αυτό να μην έχετε καμία αμφιβολία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως οπαδοί του ΠΑΟΚ θα επιτίθονταν σε δημοσιογράφους. Προφανώς θα υπήρξε κάποια πρόκληση. Οι Έλληνες στη βόρεια Ελλάδα αγαπάνε τους Ρώσους περισσότερο και από ό,τι τους αγαπάνε οι ίδιοι οι Ρώσοι».

 

localStorage.clear();


Πηγή