Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σαββίδης: Προσπάθησα να βοηθήσω τον Μαρινάκη

Ο Γιώργος Σαββίδης υπογράμμισε τη διάθεσή του να εξυπηρετήσει ως φιλοξενούμενο στην Τούμπα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ αποθέωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ για όσα έχουν καταφέρει φέτος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό (3-1) και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα τίτλου, με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη να χαρακτηρίζει «υπέροχους» τους παίκτες, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας του.

Αναφορικά με την ένταση που επικράτησε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο επίκεντρο, ανέφερε πως θέλησε να τον βοηθήσει, όπως εκείνος δεν είχε παράπονο ως φιλοξενούμενος στον πρώτο γύρο στο «Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Αυτή ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί, όπως και οι παίκτες μας. Παίξαμε φανταστικά και το αποδείξαμε για ακόμη μια φορά στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τους παίκτες που πάλεψαν σήμερα για τη νίκη.

Δεν είναι δική μου δουλειά όσα έγιναν με τον Μαρινάκη. Εγώ προσπάθησα να τον βάλω μέσα, δεν με προκάλεσε κανένας στο Καραϊσκάκη και ήθελα να ανταποδώσω τη φιλοξενία. Δεν τον άφησαν οι υπεύθυνοι του αγώνα να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Aξίζουμε το πρωτάθλημα και το δείχνουμε στο γήπεδο κάθε ημέρα».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή