Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Σακίλ για Αντετοκούνμπο: Μου αρέσει ο Γιάννης για MVP

Σακίλ για Αντετοκούνμπο: Μου αρέσει ο Γιάννης για MVP

Η συζήτηση για τον MVP έχει αρχίσει για ακόμα μια σεζόν και… ανοίγει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να απολαμβάνει την καθολική στήριξη του Σακίλ Ο’ Νιλ.

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει πολύ καιρό το ΝΒΑ, αλλά στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού η συζήτηση για τον MVP ποτέ δεν είναι νωρίς να γίνει. Στην εκπομπή του «TNT» για ακόμα μια φορά οι Σακίλ Ο’ Νιλ, Μπάρκλεϊ, Τζόνσον Τζ. και Κένι Σμιθ κάθισαν στο τραπέζι και άνοιξαν την κουβέντα για την οποία δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς.

Για τον τίτλο του MVP αυτή την στιγμή τέσσερα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι και αυτά είναι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ΛεΜπρον Τζέιμς, Λούκα Ντόντσιτς και Τζέιμς Χάρντεν, με τον Σακίλ για ακόμα μια φορά να είναι ξεκάθαρος για τον ποιο προτιμάει. Αυτός είναι ο «Greek Freak».

«O Ντόντσιτς αυτές τις πρώτες εβδομάδες είναι εντυπωσιακός, αλλά μου αρέσει ο Γιάννης. Μου αρέσει ο Γιάννης», ενώ μαζί του συμφώνησε και ο Τζόνσον.

«Ο Τζέιμς Χάρντεν κάνει και πάλι το ίδιο πράγμα», συνέχισε την άποψη του ο Σακίλ, με τον Μπάρκλεϊ να υπερθεματίζει, «είναι ίσως ο καλύτερος επιθετικά παίκτης της λίγκας, δεν είναι τόσο καλός όσο ο Τζόρνταν και ο Κόμπι αλλά ο τρόπος που μπορεί να σουτάρει και σωματοδομή του… παίζει κάθε βράδυ, δεν ξεκουράζεται. Είναι εντυπωσιακός».

Όλοι πάντως συμφώνησαν ότι ο Λούκα Ντόντσιτς είναι εντυπωσιακός, με τον πρώην σταρ των Λέικερς να τονίζει ότι ίσως είναι εντυπωσιακός γιατί είναι νέος στην λίγκα…

Δείτε την συζήτηση για τον MVP στο 7ο λεπτό του βίντεο.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή