Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Σερένα Γουίλιαμς: Ρεκόρ τηλεθέασης στην ιστορία του ESPN ο τελευταίος της αγώνας

Το «κύκνειο άσμα» της Σερένα Γουίλιαμς στο τένις ήταν και ο πιο δημοφιλής αγώνας στην ιστορία του ESPN.

Μπορεί να μην έκλεισε όπως η ίδια θα ήθελε την καριέρα της στο τένις, καθώς ηττήθηκε από την Αυστραλή Ajla Tomljanovic στον 3ο γύρο του US Open, ωστόσο κατέγραψε ένα ακόμη ρεκόρ. Αυτό του ρεκόρ τηλεθέασης!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο αγώνας της 43χρονης σταρ ήταν εκείνος με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του δημοφιλούς αθλητικού καναλιού, ESPN.

Η ήττα της Γουίλιαμς στον τρίτο γύρο από την Αυστραλή στο Arthur Ashe Stadium της Νέας Υόρκης είχε κατά μέσο όρο 4,8 εκατομμύρια τηλεθεατές από τις 7:15 μ.μ. – 10:30 μ.μ. (τοπική ώρα) και κορυφώθηκε με 6,9 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τέταρτο των 10:15 μ.μ.

Σερένα και Βένους «εκτόξευσαν» την τηλεθέαση

Οι τρεις αγώνες της Γουίλιαμς στα μονά και ένας αγώνας διπλού μαζί με την αδερφή της, Βένους, βοήθησαν στην αύξηση της τηλεθέασης κατά τις πρώτες πέντε ημέρες του τουρνουά, καθώς κατά μέσο όρο 1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τα δίκτυα του ESPN, αύξηση 101% σε σχέση με το 2021.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς πρώτες πέντε ημέρες του U.S. Open που έχουν καταγραφεί στα δίκτυα του ESPN» ανέφερε το δίκτυο σε δελτίο τύπου.

Ένας εκπρόσωπος του δικτύου δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στο Reuters ότι το δίκτυο θα ήταν ευτυχής να συζητήσει το ενδεχόμενο να φέρει τη Williams στο θάλαμο μετάδοσης, αν ήθελε να πάει προς αυτή την κατεύθυνση κατά τη συνταξιοδότησή της.


Πηγή