Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σε τελικές επαφές με τον Μάβραϊ ο Άρης

Ο Άρης προσπαθεί να πετύχει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών του με τον Μεργκίμ Μάβραϊ, σε μια υπόθεση στην οποία ο Μιτζέν Μπάσα έχει ρόλο… κουμπάρου.

Ο 32χρονος στόπερ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα telesport, επιβεβαίωσε χθες τις επαφές του με σύλλογο από την Ελλάδα, ενώ με νέο δημοσίευμα σημειώνει ότι ο πρώην παίκτης του Αμβούργου βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών του με τον Άρη. Πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον διεθνή Αλβανό κεντρικό αμυντικό, υπάρχει οικονομική διαφορά, ενώ ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση έχει και ο Μπάσα. Ο Αλβανός αμυντικός χαφ έχει εξαιρετική σχέση με τον Μάβραϊ, είναι συμπαίκτες στην εθνική της χώρας και φέρεται να έχει τον ρόλο του… μεσολαβητή.

Σε περίπτωση που ο Άρης πείσει τον Μάβραϊ, αναμφίβολα θα πρόκειται για εξαιρετική μεταγραφική κίνηση, δεδομένης της ικανότητας αλλά και του βιογραφικού του ποδοσφαιριστή. Ο Αλβανός στόπερ στο παρελθόν αγωνίστηκε στο γερμανικό πρωτάθλημα και στις Μπόχουμ, Γκρόιτερ Φιρτ, Κολωνία και Αμβούργο.

Το συμβόλαιό του με το Αμβούργο έληγε τον Ιούνιο του 2019, αλλά υπήρχε όρος αποδέσμευσης του παίκτη σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας κι έτσι έμεινε ελεύθερος. Σύμφωνα, πάντως, με ξένα δημοσιεύματα, ο Μάβραϊ έχει στα χέρια του πρόταση και από την Μπούρσασπορ.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή