Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σιμόες: Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, χρειάζεται χρόνο

Το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου με τον Αντρέ Σιμόες απασχολεί σχεδόν έναν χρόνο την ΑΕΚ, αλλά οριστική εξέλιξη ακόμη δεν υπάρχει. Και βάσει των όσων είπε χθες ο Πορτογάλος χαφ, μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, θα χρειαστεί και περισσότερος χρόνος, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται…

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σιμόες:

Για το αν θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ: «Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Είναι μια διαπραγμάτευση που χρειάζεται χρόνο. Δεν λύνονται αυτά τα θέματα από τη μία μέρα στην άλλη».

Σχετικά με το ματς κόντρα στην Μπάγερν: «Αναγκάσαμε την Μπάγερν να προσπαθήσει πολύ. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Λόγια λεπτά έλλειψης συγκέντρωσης έφεραν αυτό το αποτέλεσμα κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου».

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του: «Είδα μια ΑΕΚ γεμάτη αυτοπεποίθηση, με ενέργεια, ικανή να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο. Το να κρατήσεις το μηδέν κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, είναι δύσκολο κι εμείς το καταφέραμε για ένα ημίχρονο».

Για την ατμόσφαιρα χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ: «Φανταστική η ατμόσφαιρα, πολύ όμορφη. Τόσο εμείς όσο και ο κόσμος και η διοίκηση φέραμε την ομάδα σε αυτό το επίπεδο και ήταν πολύ όμορφο αυτό που ζήσαμε».

localStorage.clear();


Πηγή