Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σιωπηρή τιμωρία σε Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να τον αφήσει εκτός και από τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Άρη και Ολυμπιακό.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός επέστρεψε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος προπονητής ήταν αυτός που ζήτησε και σχεδόν απαίτησε την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο όσο καλός παίκτης και αν είναι θα πρέπει να συγκρατεί τα νεύρα του και να μην βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, παραβαίνοντας τους κανόνες της.

Το περασμένο Σάββατο όταν ο Ουάρντα αντιλήφθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, άρχισε να γκρινιάζει υπερβολικά, να έχει μια κακή συμπεριφορά εντός των αποδυτηρίων, με αποτέλεσμα να «κοπεί» από την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές την ημέρα των αγώνων έχουν κανονικά προπόνηση, όμως ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής και τελικά έκανε σήμερα το πρωί την έξτρα προπόνηση που είχε χάσει.

Ο Λουτσέσκου, που από το καλοκαίρι βλέπει την προσαρμογή του Ουάρντα ως ένα προσωπικό στοίχημα, δε θέλει να στείλει τον ποδοσφαιριστή για απολογία στη διοίκηση, αλλά από την άλλη πλευρά δεν θέλει να ρισκάρει την ενότητα των αποδυτηρίων. Έτσι προχώρησε σε μια σιωπηρή τιμωρία, ως πρώτη προειδοποίηση, αποφασίζοντας να προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά θα είναι εκτός αγώνων για μια εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τα ντέρμπι με Άρη και Ολυμπιακό, εκτός αν στο μεταξύ δείξει πραγματική μεταμέλεια.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή