Δευτέρα , 15 Ιούνιος 2026

Σκοποβολή: Παγκόσμιο χρυσό μετάλλιο στο σκιτ ο Μαυρομμάτης

Με το χρυσό μετάλλιο θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Νίκος Μαυρομμάτης, καθώς αναδείχτηκε νικητής στο αγώνισμα του σκιτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής στο Ραμπάτ.

Ο 42χρονος είχε ήδη κατακτήσει δύο ασημένια μετάλλια (Πεκίνο 2011, Μπακού 2022) και ένα χάλκινο (Λονάτο 2022).

Αν και στον ημιτελικό ήταν δεύτερος, με 28/30 βολές, στον τελικό ο Έλληνας σκοπευτής ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με 38/40 βολές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Αιγύπτιος Αζμί Μεχελμπά με 37/40 βολές και το χάλκινο ο Ιταλός Βαλέριο Παλμούτσι με 27/40.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Σάλος με τις κενές εξέδρες και τα εισιτήρια των 8.000 ευρώ στο Μουντιάλ -Η Αγγλία κινδυνεύει να παίξει μπροστά σε άδεια καθίσματα

Άδειες θέσεις στις εξέδρες και τιμές που παραμένουν απαγορευτικές για τον μέσο φίλαθλο συνθέτουν ένα …

Daily-News.GR