Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Σοκ στην Αγγλία για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή -Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη

Σοκ προκαλούν στην Αγγλία οι καταγγελίες σε βάρος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται σε μια από τις διασημότερες ομάδες της Premier League, για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και απειλή.

O λόγος για τον Άντονι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον 23χρονο Βραζιλιάνο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, Γκαμπριέλα Καβαλίν, στις βραζιλιάνικες Αρχές.

Στην κατάθεσή της, η DJ και influencer ανέφερε πως είχε σχέση με τον 23χρονο για σχεδόν δύο χρόνια και συζούσαν τόσο στο Άμστερνταμ (όταν έπαιζε για τον Άγιαξ) όσο και στο Μάντσεστερ. Υποστήριξε ακόμη πως η πρώτη φορά, από τις τέσσερις που της επιτέθηκε, έγινε τον Ιούλιο του 2022, μετά τον χωρισμό του ζευγαριού σε ένα κλαμπ στο Σάο Πάολο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο διεθνής εξτρέμ την απομάκρυνε από τη σκηνή με τη βοήθεια των σεκιούριτι, την τράβηξε από το χέρι και τα μαλλιά και την έσπρωξε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, ενώ εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος 17 εβδομάδων -και στις 21 του ίδιου μήνα απέβαλε. Πάντως, ξεκαθάρισε πως η απώλεια του παιδιού τους δεν προήλθε από αυτό το περιστατικό.

Το ζευγάρι τα ξαναβρήκε τελικά και πήγαν να μείνουν μαζί στο Μάντσεστερ, μετά τη μεταγραφή του Άντονι στη Γιουνάιτεντ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δεύτερο περιστατικό βίας -πάντα σύμφωνα με την καταγγελία- έγινε τον Ιανουάριο του 2023 λόγω ζήλιας, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η Καβαλίν.

«Καταπέλτης» η πρώην σύντροφος του Άντονι -Φέρνει σε δύσκολη θέση τον ποδοσφαιριστή

Από εκεί και πέρα έγιναν δύο ακόμη περιστατικά, με την κοπέλα να κόβεται σε δάχτυλο του χεριού της από ένα ποτήρι που έσπασε ο Άντονι. Μάλιστα, η φωτογραφία από το τραύμα συμπεριλήφθηκε στην καταγγελία, ενώ την ίδια ημέρα ο Βραζιλιάνος φέρεται να της έσπασε και το κινητό.

Ακόμη, ο Άντονι απείλησε την Καβαλίν στις 20 Μαΐου, ενώ είχε επιστρέψει στη Βραζιλία, λέγοντάς της πως θα τη σκότωνε εάν την έβλεπε με άλλον. Όλα αυτά οδήγησαν το ζευγάρι να μην έχει επικοινωνήσει ξανά από τις 28 Μαΐου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, η πρώην σύντροφος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιρικού αστέρα υποστήριξε ότι σε πολλές περιπτώσεις εκείνος έχανε την ψυχραιμία του μετά από τσακωμούς. Μάλιστα, της είχε πει πως θέλει να αυτοκτονήσει.


Πηγή