Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σοκ στη Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι είπε ότι θέλει να φύγει τώρα»

Σοκ στη Βαρκελώνη, καθώς σύμφωνα με έγκυρο δημοσιογράφο, ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε ήδη από την Μπαρτσελόνα να φύγει αυτό το καλοκαίρι, ενώ το συμβόλαιό του λήγει τον επόμενο Ιούνιο.

Φαντάζεστε έναν ποδοσφαιρικό κόσμο χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα; Μην απορήσετε εάν δείτε να συμβαίνει άμεσα. Ο αδιανόητος διασυρμός της Παρασκευής από τη Μπάγερν αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της απογοήτευσης για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ούτως ή άλλως υπήρχαν έντονες φήμες από καιρό ότι ο ηγέτης των Μπλαουγκράνα ήταν ενοχλημένος από τις όλο και πιο λάθος κινήσεις της διοίκησης του club και τώρα κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο ίδιος ενημέρωσε την Κυριακή τον σύλλογο, ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα που υπηρετεί και απογείωσε σε όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του.

Την είδηση κυκλοφόρησε ο πολύ καλός δημοσιογράφος Marcelo Bechler. Πρόκειται για διάσημο Βραζιλιάνο ρεπόρτερ, ο οποίος είχε βγάλει πρώτος τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο Μέσι είπε στην Μπαρτσελόνα πως δεν θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2021 και ότι επιθυμεί να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό.

Βέβαια αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Αργεντινός ανανέωσε τον περασμένο Ιούνιο, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του υπολογίζεται στα 700 εκατ. ευρώ, ποσό που εννοείται ότι δεν θα πληρώσει κανείς ενδιαφερόμενος. Ο Μέσι θα ζητήσει φυσικά κάτι φυσιολογογικό ως ποσό πώλησής του, ενώ θα πρέπει να βρεθεί και ομάδα που θα δώσει σε εκείνον τα περίπου 50 εκατ. ευρώ που εισπράττει ετησίως.

πηγή: gazzetta.gr




Πηγή