Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Σοκ στη Ντόρτμουντ: Ο Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις

Σε μια σοκαριστική ανακοίνωση προέβη η διοίκηση της Ντόρτμουντ, κάνοντας γνωστό πως το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, Σεμπαστιάν Αλέ, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις.

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η γερμανική ομάδα γνωστοποίησε ότι ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη σημερινή προπόνηση, με συνέπεια να προβεί σε ιατρικές εξετάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άπαντες εξεπλάγησαν καθώς εντοπίστηκε όγκος στους όρχεις του πρώην επιθετικού του Άγιαξ που πήρε μεταγραφή πριν από μερικές εβδομάδες στη Ντόρτμουντ έναντι του 31 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο σύλλογος ενημέρωσε πως ο Αλέ θα παραμείνει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση για τις επόμενες μέρες και θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία για να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια της υγείας του το συντομότερο δυνατό!

«Τα νέα ήρθαν σαν σοκ για τον Σεμπαστιάλ Αλέ, αλλά και για όλους μας. Ολόκληρη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό για να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία» ανέφερε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή