Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποσύρθηκε από τον πρώτο του αγώνα στο ATC Cup -Λόγω του προβλήματος με τον αγκώνα | ΣΠΟΡ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα κάνει σήμερα τελικά την πρεμιέρα του για τη νέα σεζόν, καθώς αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή από τον πρώτο αγώνα του στο ATP Cup του Σίδνεϊ!

Φαίνεται ότι το πρόβλημα στον αγκώνα εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί και αποφασίστηκε να μην κατεβεί στον αγώνα με τον Χούμπερτ Χούρκατς για το ATP Cup (τη θέση του πήρε ο Αριστοτέλης Θάνος).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τσιτσιπάς, μάλιστα, εμφανίστηκε στον πάγκο έχοντας πάγο στο χέρι του, οπότε καταλαβαίνετε ότι σκόρπισε ανησυχία εν όψει Australian Open (17/1).

Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος τενίστας χειρουργήθηκε στον αγκώνα τον Νοέμβριο και όλα έδειχναν ότι θα ήταν έτοιμος στην έναρξη της νέας σεζόν.

 «Η ανάρρωση από την επέμβαση στον αγκώνα μου τον Νοέμβριο είναι σε καλό δρόμο για τη Μελβούρνη και σήμερα ήταν ένα προληπτικό βήμα για να βεβαιωθώ ότι θα φτάσω στη Μελβούρνη», είπε πάντως ο Τσιτσιπάς. «Θα βλέπουμε μέρα με τη μέρα, αγώνα με αγώνα μέχρι τότε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πράγματα, βέβαια, είναι πλέον πολύ δύσκολα για την Ελλάδα, που είναι ήδη πίσω με 1-0 από την Πολωνία, καθώς ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε με 6-1, 6-4 από τον Καμίλ Μάιχζακ.


Πηγή