Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα τα δώσω όλα για το τρόπαιο

Αποφασισμένος να κάνει το back to back στο Monte Carlo Masters δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο δεύτερο ημιτελικό του 1000αριού τουρνουά της ATP.

Για το γεγονός ότι λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ζβέρεφ, έδωσε μεγάλη μάχη με τον Σβάρτσμαν: «Δεν ξέρω αν ο αγώνας με τον Ντιέγκο μου έδωσε ρυθμό σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι έπαιξα πολύ καλά, με σωστές εμπνεύσεις στο γήπεδο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξέρω, ότι την Κυριακή θα έχω απέναντί μου έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και θα προσπαθήσω να πάρω το καλύτερο που μπορώ από τον σημερινό αγώνα, για να το μεταφέρω και στον τελικό».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται στο χώμα ανέφερε: «Προσπαθώ πάντα να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό, χωρίς να σκέφτομαι υπερβολικά τα χτυπήματά μου. Ξέρω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το σερβίς μου σαν όπλο και τα χτυπήματά μου από τη βασική γραμμή, ενώ είναι μπόνους τα ανεβάσματα στο φιλέ.»

Για τον Αλεχάντο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, σχολίασε: «Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, τον έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, όμως τώρα, είναι σαφέστατα βελτιωμένος σε σχέση με την τελευταία φορά που παίξαμε. Θα τα δώσω όλα για να κερδίσω ξανά αυτό το τρόπαιο.»


Πηγή