Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον θρίαμβο: «Όνειρό μου το Νο1 στον κόσμο, ας το κάνουμε!»

Χαρούμενος για την πρόκρισή του στον τελικό του Australian Open για δεύτερη φορά στην καριέρα του εμφανίστηκε στη συνέντευξη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Παρακολουθούσα τον Μάρκο Παγδατή πριν από μερικά χρόνια να προσπαθεί να παίξει σε έναν τελικό. Το ονειρεύτηκα σαν παιδί. Είναι σπουδαίο να παίζω ενάντια στους κορυφαίους στον κόσμο. Δεν τα κατάφερε δυστυχώς τότε ο Παγδατής, αλλά είναι στην καρδιά μου και πάντα τον θεωρώ ως ένα από τα πρότυπά μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ευλογημένος για τη στήριξη που έχει σε όλο το τουρνουά στην Αυστραλία από τον κόσμο, ενώ τόνισε πως ποτέ δεν περίμενε τόσο καλή μεταχείριση.

«Να προετοιμαστώ για τη μεγάλη μέρα»

Για
το ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στον
τελικό, τόνισε: «Από την μία είναι ένας
παίκτης που έχει κατακτήσει 9 φορές το
Australian Open (Τζόκοβιτς) και από την άλλη
ένας τενίστας της γενιάς μου, με τον
οποίο έχω παίξει πολλές φορές στα
τζούνιορ. Είναι ωραίο να τον βλέπω να
φτάνει σε αυτή την φάση, στα ημιτελικά.
Εγώ θέλω
να ετοιμάσω το σώμα μου. Να προετοιμαστώ
για την μεγάλη μέρα».

«Όνειρό μου το Νο1»

«Μου αρέσει ο αριθμός 1. Είναι στιγμές για τις οποίες δουλεύω σκληρά, όπως ένας τελικός Grand Slam. Παλεύω για το Νο1. Είναι όνειρο να βρεθώ εκεί κάποια μέρα. Χαίρομαι που αυτή η ευκαιρία παρουσιάζεται στην Αυστραλία. Ας το κάνουμε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την Μάργκοτ Ρόμπι και την πιθανότητα να θέλει να την δει στον τελικό: «Το πλάνο για εμένα είναι να κάνω την δουλειά μου, να παίξω καλό τένις. Την θαυμάζω, είναι καλή ηθοποιός, αλλά είμαι συγκεντρωμένος», είπε.


Πηγή