Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Στην Τζένοα «ξαναστέλνουν» τον Παπασταθόπουλο οι Ιταλοί

Στην Τζένοα «ξαναστέλνουν» τον Παπασταθόπουλο οι Ιταλοί

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν βρίσκεται στα σχέδια του Μικέλ Αρτέτα για την Άρσεναλ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, το όνομά του έχει «παίξει» και για επιστροφή στην Ελλάδα, με φαβορί -για τη χώρα μας- τον Ολυμπιακό, ενώ το όνομά του ακούγεται και στην ΑΕΚ.

Την ώρα που ο Μεσσήνιος στόπερ φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών, με τον κουμπάρο του Βασίλη Τοροσίδη να είναι ένα ακόμη ατού στη διαπραγμάτευση, από την Ιταλία αναφέρεται πως ο 32χρονος άσος επιθυμεί να επιστρέψει στην Τζένοα.

Σύμφωνα με το Sky Italia, ο Παπασταθόπουλος προτιμά τους «ροσομπλού» από τη Φενερμπαχτσέ, που επίσης ενδιαφέρεται για να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, στο οποίο βρίσκεται ήδη ένας Έλληνας, ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο «Sokratis» είχε αγωνιστεί στους Γενοβέζους μεταξύ 2008 και 2010, έχοντας πάει εκεί από την Ένωση, μετρώντας 59 συμμετοχές με 2 γκολ, προτού πάρει μεταγραφή στη Μίλαν.

Η Τζένοα ήταν έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντένις Βάβρο από τη Λάτσιο, όμως ο Σλοβάκος απέτυχε στα ιατρικά τεστ που υποβλήθηκε κι έτσι το όνομα του Παπασταθόπουλου έπεσε στο τραπέζι.

Από κοντά ο Ολυμπιακός και υπό προϋποθέσεις

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, η προϋπόθεση για να κινηθεί επίσημα ο Ολυμπιακός για τον Παπασταθόπουλο, είναι να «αδειάσει» μια θέση στα στόπερ.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους Σεμέδο, Μπα και Σισέ παραχωρηθεί αυξάνονται οι πιθανότητες να μπει η ομάδα του Πειραιά στη διαδικασία απόκτησης του διεθνούς αμυντικού.

Υπενθυμίζουμε πως Τζένοα και Φενέρμπαχτσε έχουν καταθέσει πρόταση στον Παπασταθόπουλο για συμβόλαιο 2,5 ετών με ετήσιες αποδοχές γύρω στα 2 εκατ. ευρώ.


Πηγή