Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Στην «OPAP Arena» η Μυρτώ: Είδε από κοντά την αγαπημένη της ΑΕΚ και γνώρισε τον αετό Οδυσσέα

Η Μυρτώ, το κορίτσι που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο μετά την επίθεση που δέχθηκε σε παραλία της Πάρου, ήταν παρούσα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό, πρώτο στην «OPAP Arena».

Η 23χρονη δεν μπορούσε να λείπει από την επιστροφή της αγαπημένης της ομάδας στη φυσική της έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα, βρέθηκε δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της και τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννη Καραλή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, η Μυρτώ καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της Ένωσης, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον αετό της «OPAP Arena», τον Οδυσσέα, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας (3/10) ήταν εκείνος που πήγε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου για να ξεκινήσει το παιχνίδι που έριξε την αυλαία στην 6η αγωνιστική της Super League.

Μάλιστα, ο Γιάννης Καραλής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook κάποιες φωτογραφίες μαζί με τη Μυρτώ, στις οποίες φαίνεται να ζει έντονα τη στιγμή που συναντά τον αετό Οδυσσέα, τον οποίο κρατούσε στο χέρι του ο εκπαιδευτής του, Σταύρος Αθανασίου.


Πηγή