Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Στη Βαρκελώνη ο Βιδάλ μέχρι το βράδυ της Κυριακής

Ο Αρτούρο Βιδάλ αναμένεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής στη Βαρκελώνη και τη Δευτέρα θα περάσει από εξονυχιστικούς ελέγχους από το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα πριν υπογράψει.

Η Μπαρτσελόνα «έκλεψε» μέσα από τα χέρια της Ίντερ τον Βιδάλ και πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις. Ωστόσο, αυτό θα συμβεί μόνο όταν οι «Μπλαουγκράνα» βεβαιωθούν για την κατάσταση του δεξιού γονάτου του.

Ο Χιλιανός μέσος θα ταξιδέψει εντός της ημέρας στη Βαρκελώνη και από τη Δευτέρα νωρίς το πρωί θα περάσει από εξονυχιστικούς ελέγχους στην κλινική από το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα.

Ο Βιδάλ στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε δύο επεμβάσεις στο δεξί γόνατο μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών και στην Μπαρτσελόνα θέλουν να είναι σίγουροι για την κατάστασή του.

Ήδη, ο Βιδάλ πέρασε έναν πρώτο γύρο ιατρικών τεστ την Παρασκευή στο Μόναχο, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν φτάσει στην Μπαρτσελόνα.

Αν δεν υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα και οι εξετάσεις βγουν «καθαρές», τότε ο Βιδάλ θα πάρει το πράσινο φως για να υπογράψει στην Μπάρτσα και να ανακοινωθεί.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή