Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Στη διάθεση του Δώνη εν όψει Πανιωνίου ο Κουρμπέλης

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανιώνιο το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ (16:00-ΕΡΤ).

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε και σήμερα κανονικά, είναι στην αποστολή και λογικά θα είναι και στο αρχικό σχήμα, εκτός και ο Δώνης αποφασίσει να τον προφυλάξει. Βέβαια οι επιλογές στον άξονα είναι λίγες, καθώς εκτός είναι τόσο ο Στάϊκος όσο και ο Κάτσε. Από κει και πέρα, στην αποστολή είναι και ο Σέχου αντί του Βέργου. Ο φορ της ομάδας Νέων έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα Κ-19 και ο Δώνης τον επιβραβεύει. Εκτός έμεινε ο Γιόχανσον αν και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, καθώς προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και να είναι απόλυτα έτοιμος για τα ντέρμπι.

Με εξαίρεση τους Μουνιέ, Στάικο, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.Ο προπονητής Γιώργος Δώνης επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και είναι οι Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Καμπετσής, Μακέντα.

Προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν οι: Διούδης, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Καμπετσής. Θέση διεκδικεί και ο Χρήστος Δώνης αν τελικά μείνει στον πάγκο ο αρχηγός.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή