Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Στο κυνήγι του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνει στο κυνήγι του ΠΑΟΚ και φιλοξενεί τον Πανιώνιο με στόχο το 6 στα 6, την ώρα που η Λαμία με νίκη κόντρα στον αποδεκατισμένο Παναιτωλικό κάνει σημαντικό βήμα παραμονής στα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία της 19ης αγωνιστικής.

Η Λαμία θέλει να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία και μετά τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα ψάχνει την τρίτη της συνεχόμενη εντός έδρας νίκη, αυτή την φορά κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι είναι σε τρομερή κατάσταση με τον Μάκη Χάβο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σαράνοφ και Μπεχαράνο. Με πολλές απουσίες ταξίδεψε στην Λαμία ο Παναιτωλικός ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Ο Τραϊανός Δέλλας αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα, αφού εκτός των μακροχρόνια τραυματιών Γιαννιώτη, Πάουλο και Καμαρά, δεν υπολογίζει στους Μοράρ και Μαρινάκη που έχουν μικροπροβλήματα. Παράλληλα, εκτός πλάνων είναι κι οι τιμωρημένοι Μανά και Μάζουρεκ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Μισή ώρα αργότερα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανιώνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να βρίσκονται στο κυνήγι του ΠΑΟΚ και θα εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για τον τίτλο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι σε τρομερή κατάσταση, έχει συμπληρώσει πέντε συνεχόμενες νίκες οι οποίες έχουν συνδυαστεί και με ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος τεχνκός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Φορτούνη, Γκιγέρμε και τον ανέτοιμο Μπουχαλάκη. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του πήρε βαθιά ανάσα με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και ξέφυγε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν ότι τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως απουσιάζει και ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας, ο Ντουρμισάι. Εκτός και ο Μπανανά.

Συνοπτικά το πρόγραμμα

Σάββατο (2/2)
Λαμία – Παναιτωλικός (19:00, ΕΡΤ1)
Ολυμπιακός – Πανιώνιος (19:30, NS2)

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή