Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Στο Παρίσι η Ρεάλ Μαδρίτης για Νεϊμάρ

Άνθρωπος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ταξιδέψει στο Παρίσι και συζητάει στη γαλλική πρωτεύουσα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Marca, η Ρεάλ μπήκε και επίσημα σε επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ καθώς στέλεχος των Μαδριλένων ταξίδεψε στο Παρίσι για να προχωρήσει τις συζητήσεις.

Πριν από μερικές μέρες η Παρί Σεν Ζερμέν είχε απορρίψει πρόταση δανεισμού του Βραζιλιάνου άσου από την Μπαρτσελόνα. Οι Μερένγκες περίμεναν στη γωνία και ετοίμαζαν τη δική τους κίνηση και όπως τονίζει η Marca τις τελευταίες ώρες στο Παρίσι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μάλιστα στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να βγάζουν μια αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς ήδη πέρα από τις διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα στη γαλλική πρωτεύουσα, έχουν γίνει συζητήσεις και τηλεφωνικώς.

Όπως και να έχει το σίριαλ Νεϊμάρ μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση του καθώς απομένουν 11 μέρες για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος, με την Παρί Σεν Ζερμέν να θέλει να τον… ξεφορτωθεί με μια συμφωνία όμως που θα τη συμφέρει.

Πηγή:  gazzetta.gr


Πηγή