Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Στο πλευρό του Ολυμπιακού στην Τούμπα αναμένεται να βρεθεί ο Μαρινάκης

Στο πλευρό του Ολυμπιακού στην Τούμπα αναμένεται να βρεθεί ο Μαρινάκης

Το πιο πιθανό αυτήν την στιγμή είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης να βρεθεί στην Τούμπα για να είναι στο πλευρό του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Παρότι είναι κάτι που φαίνεται πως θα αποφασιστεί οριστικά την Κυριακή (σ.σ. μάλλον το μεσημέρι) το πλέον πιθανό είναι ο κ. Μαρινάκης να δώσει το παρών στην Τούμπα. Με αυτόν τον τρόπο ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα είναι δίπλα στην ομάδα του στο σπουδαίο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εδώ και μέρες σκεφτόταν σοβαρά το να μεταβεί στην Τούμπα. Ο ίδιος μάλιστα στο περιθώριο της κοπής της πίτας είχε δείξει πόσο πολύ τον ενδιαφέρει αυτό το ματς, μιλώντας με ιδιαιτέρως θερμά λόγια. Μίλησε για την αξία της ομάδας, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του για νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ και κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Μνημόνευσε τα θύματα της Θύρας 7 και την τραγωδία της 8ης Φλεβάρη του ’81, τονίζοντας ότι «τους το χρωστάμε»!

«Είστε πολύ δυνατοί και την Κυριακή, μπροστά μας, έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα! Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη κίνητρο, το οποίο έχει να κάνει -και είναι κάτι για το οποίο θα ξαναμιλήσουμε το Σάββατο (σ.σ. κάτι που ήδη έγινε)- με τα παιδιά της Θύρας 7. Ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει συμβεί στα ελληνικά γήπεδα. Αυτό έγινε το 1981 και το Σάββατο θα είναι το μνημόσυνο. Έγινε μετά από μία πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας 6-0 εναντίον της ΑΕΚ, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το 1981. Θα είναι πολύ καλό να συνδυαστεί με μία μεγάλη νίκη, όπως τότε με την ΑΕΚ.

Μπορείτε να το κάνετε, το χρωστάμε και στα παιδιά και πιστεύω ότι και μπορείτε και όλοι θέλετε πολύ να το κάνουμε. Και θα το πετύχουμε. Θα μπείτε μέσα δυνατά, θα κερδίσετε το ματς και θα πάρουμε το πρωτάθλημα»!, ήταν ως γνωστόν τα λόγια του κ. Μαρινάκη στην κοπή της πίτας του Ολυμπιακού.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή