Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Στο ΣΕΦ μαζί με τον «Ντάνο» ο Ρίβερς: «Περιμένω ο Ολυμπιακός να κερδίσει την Euroleague» [βίντεο]

Στο ΣΕΦ βρέθηκε ο θρύλος του μπασκετικού Ολυμπιακού Ντέιβιντ Ρίβερς για την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εικόνα των ερυθρόλευκων και τόνισε στην ΕΡΤ ότι περιμένει να κατακτήσουν τη Euroleague.

Μάλιστα, παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον «Survivor» Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό και ως Ντάνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά, ο Ντέιβιντ Ρίβερς τόνισε: «Είμαι πάντα χαρούμενος όταν έρχομαι και βλέπω την ομάδα από κοντά. Πραγματοποιούν εντυπωσιακή χρονιά, είμαι περήφανος για τη συνέπεια τους».

Σε ερώτηση για το εάν παρακολουθεί τους ερυθρόλευκους: «Ξέρω ότι είναι πρώτοι στην Euroleague. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι και αυτό με κάνει τρομερά ενθουσιασμένο για αυτή την ομάδα».

Για το τι περιμένει από τη συνέχεια της σεζόν: «Περιμένω ο Ολυμπιακός να κερδίσει την EuroLeague. Έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι, παίζει με συνέπεια. Έχουν ταυτότητα. Περιμένω να κερδίσουν την Euroleague».

Για το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τόσο τη EuroLeague όσο και το πρωτάθλημα φτάνοντας στους τέσσερις τίτλους στη σεζόν είπε: «Μπορούν να το κάνουν. Είμαι πολύ αισιόδοξος και το βλέπω από μπασκετικής πλευράς. Η ομάδα που παίζει το πιο συνεπές και ομαδικό μπάσκετ θα πετύχει. Πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή