Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Στριμωγμένος ο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα

Στριμωγμένος ο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα, ο οποίος μετά την ήττα και από την Γρανάδα, νιώθει την πίεση στις πλάτες του. Ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα των «μπλαουγκράνα», ενώ σχολίασε και το γεγονός πως οι Καταλανοί έχουν δεχθεί τα πιο πολλά γκολ.

«Μπορεί, αλλά προσωπικά δεν το νομίζω. Αυτό που ξέρω είναι, ότι είμαστε πολύ κακοί εκτός έδρας. Προσπαθούσαμε να γυρίσουμε, αλλά εκείνοι ήταν πολύ καλά στημένοι. Ήρθε, όμως, και το 2-0 κι έγινε πολύ περίπλοκο. Εκτός έδρας δεν κάνουμε καλά παιχνίδια και ο αντίπαλός μας έφτασε στην πρώτη θέση. Δεν είναι όμως δικαιολογία αυτό», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πάντα είσαι υπεύθυνος για το τι συμβαίνει. Αυτοί που δρουν και κερδίζουν ή χάνουν είναι οι ποδοσφαιριστές, αλλά νιώθω υπεύθυνος για αυτό που συνέβη. Μπορείς να χάσεις ή να κερδίσεις, αλλά όταν χάνεις πρέπει να μπορείς να λες, ότι άξιζες να κερδίσεις. Κι εμείς δεν αξίζαμε να κερδίσουμε».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η Μπάρτσα έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ μέχρι στιγμής στη La Liga, απάντησε: «Δεν είχα αυτό το στατιστικό και δεν έχει καμία σχέση με όσα κάνουμε τα τελευταία χρόνια».


Πηγή