Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Συγκινεί η τυφλή γιαγιά του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει χαρούμενους τους Έλληνες ανά τη Γη, οι οποίοι τον βλέπουν να προελαύνει στο Αυστραλιανό Όπεν 2019. Ωστόσο, ένα άτομο που αγαπάει όσο λίγοι τον 20χρονο τενίστα, δεν μπορεί να τον δει και να τον καμαρώσει. Ο λόγος για την τυφλή γιαγιά του, η οποία παρηγορείται στη σκέψη πως ο εγγονός της θα πάει σύντομα κοντά της.

Η κυρία Σταυρούλα, που ζει στο χωριό Προάστιο της Καρδίτσας, μίλησε στην Espresso και αποκάλυψε ότι έχει χάσει το φως της, έτσι δεν μπορεί να βλέπει τις προσπάθειες του Στέφανου. «Δεν βλέπουν τα ματάκια μου και δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία του εγγονού μου. Έχω χάσει το φως μου εδώ και πέντε χρόνια. Παρηγορήθηκα πολύ, όμως, όταν μου είπε ο Στέφανος ότι θα έρθει γρήγορα κοντά μου», ανέφερε εκείνη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Και πρόσθεσε: «Είχα πίεση στα μάτια και σε συνδυασμό με κάποια άλλα προβλήματα, τυφλώθηκα εντελώς. Μόνη μου παρηγοριά είναι τα εγγόνια μου, που έρχονται συχνά. Ακούω και μαθαίνω για τον Στέφανό μου, αλλά δεν μπορώ να τον καμαρώσω. Δεν μπορώ να δω στην τηλεόραση τι έχει καταφέρει…».

«Έρχεται όποτε μπορεί, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα», λέει για τον 20χρονο αθλητή, για να συμπληρώσει: «Νιώθω όχι απλά περήφανη, αλλά και κάτι παραπάνω. Τον περιμένω να έρθει…».

localStorage.clear();


Πηγή