Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Συγχαρητήρια από Αυγενάκη και Μαυρωτά για το ασημένιο της Εθνικής Γυναικών στο πόλο

Τα συγχαρητήριά τους στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Το εύρος των επιτυχιών της ελληνικής υδατοσφαίρισης, σε άνδρες, γυναίκες και ηλικιακές κατηγορίες, εξήρε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς την Εθνική γυναικών για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θερμά συγχαρητήρια στην ασημένια Πρωταθλήτρια Ευρώπης πόλο, Εθνική μας ομάδα γυναικών. Διαπρέπουμε διεθνώς σε συλλογικό & εθνικό επίπεδο, σε όλες τις ηλικίες & τα φύλα και το μέλλον θα είναι ακόμα πιο λαμπρό. Μπράβο σε όλη την αποστολή & στην Ομοσπονδία», αναφέρει ο κ. Αυγενάκης, σε ανάρτησή του στο twitter.

«Πολλά μπράβο στα κορίτσια της Εθνικής ομάδας πόλο και στην προπονήτρια Αλεξία Καμμένου για την εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό όπου τα έδωσαν όλα, αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες από την Ισπανία 9-6. Περήφανοι γι’ αυτά τα κορίτσια!», αναφέρει από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος μάλιστα είχε και έναν μικρό… διάλογο στο twitter με τον άλλοτε αντίπαλό του Ζόρντι Σανς, “χρυσό” Ολυμπιονίκη με την Εθνική Ισπανίας το 1996 στην Ατλάντα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή