Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Συμφωνία ΑΕΚ – Βράνιες και αναμονή για Άντερλεχτ

Η ΑΕΚ και ο Όγκνιεν Βράνιες έχουν συμφωνήσει για να συνεργαστούν ξανά, αλλά θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός αλλά η δεύτερη θητεία του στην Ένωση ολοκληρώθηκε πρόωρα, αφού οι Βέλγοι δεν έδωσαν την άδεια τους για να παραμείνει στην Ελλάδα ως το τέλος της σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ πιθανό ο Βράνιες να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ, αφού υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων ετών. Ο Βράνιες, με λίγα λόγια, θα παραμείνει κιτρινόμαυρος ως το τέλος της καριέρας του αν όλα πάνε καλά και με αυτό εννοούμε αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ.

Η ομάδα των Βρυξελλών δεδομένα θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Βέλγου, ο οποίος παίρνει 900.000 ευρώ ετησίως, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Βράνιες να χαρίσει κάποια λεφτά στην Άντερλεχτ. Το θέμα, επομένως, παραμένει ανοιχτό, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να έχει ξεκαθαρίσει στην πλευρά του παίκτη ότι η συμφωνία τους ισχύει μόνο αν μείνει ελεύθερος.


Πηγή