Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Συμφωνία για Πόνσε, έρχονται και οι Άλεφ, Μπογέ στην ΑΕΚ

Από την απόλυτη «ξηρασία» στα μεταγραφικά ζητήματα, η ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες έχει περάσει στο άλλο άκρο, έχοντας στα σκαριά τρεις προσθήκες, που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν. Ο Άλεφ είναι προ των πυλών, ο Λούκας Μπογέ είναι πολύ κοντά, ενώ μεγάλη ανατροπή υπήρξε στην υπόθεση του Εζέκιελ Πόνσε, που πλέον προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Όσον αφορά την τελευταία περίπτωση, η Ρόμα έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την ιστορία, καθώς υπήρξε επαναπροσέγγιση από την πλευρά της στην πρωταθλήτρια Ελλάδας. Μέσω του τεχνικού διευθυντή της, του Μόντσι, η ιταλική ομάδα έπεισε τον 21χρονο επιθετικό πως ο «δικέφαλος» είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή για την καριέρα του και εκείνος φέρεται να πείστηκε -όπως και το περιβάλλον του- για κάτι τέτοιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» επιβεβαίωσαν πως το deal θα προχωρήσει με τους όρους που είχαν αρχικά συμφωνηθεί, δηλαδή με δανεισμό και κάλυψη μέρους του συμβολαίου του, ύψους 600.000 ευρώ μέρος, καθώς και οψιόν αγοράς 6 εκατ. ευρώ.

Ίδια τα δεδομένα και για τον έτερο Αργεντινό, αυτόν της Τορίνο. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να τελειώσει θετικά και η υπόθεσή του, με την ΑΕΚ επίσης να καλύπτει το συμβόλαιό του για τον έναν χρόνο που θα τον έχει δανεικό, ενώ και για εκείνον υπάρχει οψιόν αγοράς 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος, του Βραζιλιάνου η περίπτωση είναι η πλέον προχωρημένη, καθώς η συμφωνία με την Μπράγκα για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού είναι οριστική, όπως και με τον ίδιο τον 23χρονο μεσοαμυντικό.  Για τον Άλεφ υπάρχουν ίδιοι όροι απόκτησης όπως και με τις άλλες υποθέσεις, μόνο που η οψιόν απόκτησης φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, έναν ποσό σαφώς πιο βατό για να καλυφθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Με το που κλείσουν αυτές οι τρεις περιπτώσεις, στην ΑΕΚ θα έχουν στη συνέχεια τη δυνατότητα να δουν άλλες περιπτώσεις παικτών με μεγαλύτερη ηρεμία και άνεση χρόνου. Οι επόμενες κινήσεις θα αφορούν έναν ακόμη μέσο και έναν επιπλέον εξτρέμ.

localStorage.clear();


Πηγή