Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Συναγερμός στην Μπαρτσελόνα για δύο κρούσματα κορονοϊού

Συναγερμός στην Μπαρτσελόνα για δύο κρούσματα κορονοϊού

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα. Αργά το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε δύο κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα ποδοσφαίρου. Πρόκετιαι για δύο μέλη του προπονητικού προσωπικού, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας που ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις, οπότε αποφασίστηκε η αναστολή της πρωινής προπόνησης που είχε προγραμματιστεί στις 12:00 (τοπική ώρα), όπου ο Ρόναλντ Κούμαν θα ανακοίνωνε την αποστολή για την αυριανή εξ αναβολής αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Σήμερα θα γίνουν νέες εξετάσεις και μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα και σε περίπτωση που δεν υπάρχουν πλέον θετικά κρούσματα στην ομάδα, θα ανακοινωθεί ο νέος χρόνος προπόνησης.

Σημειώνεται ότι, η ομάδα σχεδίαζε να φύγει αύριο το πρωί για το Μπιλμπάο. Στο τραπέζι εξετάζονται όλες οι επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της εκ νέου αναβολής του αγώνα, εάν επιβεβαιωθούν περισσότερα κρούσματα μέσα στην ομάδα.


Πηγή