Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Συνελήφθησαν τρία άτομα για την επίθεση στους ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης

Συνελήφθησαν τρία άτομα για φθορές σε αυτοκίνητα σε Ριζούπολη και Πατήσια καθώς και για σωματική βλάβη σε υπάλληλο αθλητικού Σωματείου

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (9-9-2019) στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ( Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 17 και 19 ετών και 18χρονος ημεδαπός, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απλής σωματικής βλάβης και απείθειας.

Νωρίτερα οι τρεις συλληφθέντες είχαν προκαλέσει φθορές σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το Στάδιο «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη και είχαν επιτεθεί με χρήση σωματικής βίας σε 27χρονο ημεδαπό, υπάλληλο αθλητικού Σωματείου, ο οποίος εξήλθε του Σταδίου όταν αντελήφθη τις φθορές.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην οδό Πατησίων στα Πατήσια, όπου προκάλεσαν φθορές σε άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο, αστυνομικοί όμως της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πραγματοποιούσαν αναζητήσεις, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων, θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Πηγή