Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Συνοδεία αεροσκαφών F-16 απογειώθηκε για το Κατάρ η ποδοσφαιρική ομάδα της Πολωνίας [Βίντεο]

Με τη συνοδεία μαχητικών αεροσκαφών F-16 πέταξε για το Κατάρ η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Πολωνίας, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ενδεικτική της τεταμένης κατάστασης στην ανατολική Ευρώπη είναι η εικόνα του αεροπλάνου που μεταφέρει τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της εθνικής ομάδας της Πολωνίας να συνοδεύεται, μέχρι να περάσουν τα σύνορα της χώρας, από πολεμικά αεροσκάφη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το συμβάν των εκρήξεων σε πολωνικό έδαφος, που, όπως όλα δείχνουν, προήλθε από ουκρανικό πύραυλο, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ουκρανικής αεράμυνας σε ρωσική επίθεση, οι Πολωνοί έχουν πάρει τα μέτρα τους.

Ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας στο Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει ένα ζευγάρι μαχητικών αεροσκαφών, τύπου F-16, να πετάει δίπλα στο πολιτικό αεροσκάφος που έφερε την επιγραφή «Δημοκρατία της Πολωνίας».

«Μας συνόδευσαν στα νότια σύνορα της Πολωνίας αεροσκάφη F16!», έγραφε το tweet. «Σας ευχαριστούμε και χαιρετίζουμε τους πιλότους!»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To βίντεο με τα F-16 στο πλευρό της εθνικής ομάδας της Πολωνίας

Οι φωτογραφίες που τράβηξε η ομάδα έδειχναν έναν από τους πιλότους των F-16 να επιδεικνύει στο παράθυρο του πιλοτηρίου του μια επιγραφή με το όνομα της εθνικής ομάδας, για καλή επιτυχία στη διοργάνωση.


Πηγή