Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Σφάχτηκαν» Κλάτενμπεργκ και Σιδηρόπουλος για τη φάση στο ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: «Για μένα δεν ήταν φάουλ» - «Βullshit»

«Σφάχτηκαν» Κλάτενμπεργκ και Σιδηρόπουλος για τη φάση στο ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: «Για μένα δεν ήταν φάουλ» – «Βullshit»

Η φάση του 91ου λεπτού στο ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα για την 9η αγωνιστική της Super League 1, η οποία οδήγησε στο γκολ των γηπεδούχων, με το οποίο πήραν τη νίκη (2-1), σήκωσε μεγάλη… σκόνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, έχει γίνει βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ οπαδών, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες που «χτυπούν» τον τίτλο, έχουν αυτήν την εβδομάδα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κάθε Δευτέρα έχει τηλεδιάσκεψη με όλους τους ρέφερι και συζητούν για τις φάσεις της αγωνιστικής που πέρασε. Όπως φαντάζει λογικό, στο επίκεντρο βρέθηκε το παιχνίδι της Τούμπας.

Ο αρχιδιαιτητής και ο Τάσος Σιδηρόπουλος, που σφύριξε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τα είπαν σε αυστηρό ύφος μιας και ο Άγγλος τόνισε πως υπάρχει επιθετικό φάουλ από τον Τσόλακ στον Πίρσμαν, πριν ο Ελ Καντουρί στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, αυτό προκάλεσε την αντίδραση του διαιτητή από των σύνδεσμο Δωδεκανήσων.

Κλάτενμπεργκ: «Είναι ξεκάθαρο φάουλ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσω»

Σιδηρόπουλος: «Για μένα δεν ήταν φάουλ. Έτσι το είδα…»

Κλάτενμπεργκ: «Βullshit»

Σιδηρόπουλος: «Με ποια κριτήρια είναι φάουλ δηλαδή;»

Εκεί ο Κλάτενμπεργκ δεν έδωσε συνέχεια, με τους υπόλοιπους διαιτητές να έχουν ξαφνιαστεί από τη συγκεκριμένη αντιπαράθεση. Στο τέλος υπήρχε φυσικά δυσαρέσκεια από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή προς το πρόσωπο του Σιδηρόπουλου, με τα αισθήματα να είναι αμοιβαία.


Πηγή