Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σχήμα με Ναουέλ στην κορυφή εξετάζει ο Μαρτίνς

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη και συγκριτικά με αυτό που αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα έχει το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, για το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να φρεσκάρει την ομάδα του, έχοντας στο νου του πως ακολουθεί και το ντέρμπι «αιωνίων», με τους Γιαννιώτη, Μεριά, Τσιμίκα, Μιράντα, Τοροσίδη, Καμαρά και Ναουέλ να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Μάλιστα, ο τελευταίος, αναμένεται να προτιμηθεί από τον Πορτογάλο στην κορυφή της επίθεσης.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Ο Αχμέντ Χασάν επέστρεψε με γκολ μετά τον τραυματισμό του, δίνοντας μάλιστα και τους τρεις βαθμούς στο «Κλεάνθης Βικελλίδης», αλλά ο προπονητής του ίσως να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του. Λογικά, δεδομένης και της απουσίας του Γκιγέρμε, ο Μαρτίνς θα τον προφυλάξει για την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη. Τρίτος διεκδικητής αυτής της θέσης είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα, που ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για τον αυριανό (22:00) αγώνα με την ομάδα του Λουξεμβούργου.

localStorage.clear();


Πηγή