Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα δεδομένα για στόπερ στον Άρη

H συμφωνία του Άρη με τον Μεργκίμ Μάβραϊ για τη λύση της συνεργασίας τους είναι δεδομένη και απομένει να διευθετηθούν τα τυπικά για να εκδοθεί το «διαζύγιο». Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με ομάδα της Β’ κατηγορίας και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται μετά την επισημοποίηση της αποχώρησής του από τους «κίτρινους».

Πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση απέκτησε άλλη τροπή από τη στιγμή που ο παίκτης έλαβε πρόταση από της Τσβάιτελιγκα. Ήταν γνωστός ο προβληματισμός των ανθρώπων του Άρη για το επίπεδο των εμφανίσεων του, ωστόσο υπήρχε η πρόθεση διατήρησής του. Αυτό, εξάλλου, είχε συζητήσει με τον ίδιο τον Σάββα Παντελίδη πριν από λίγες ημέρες. Η πρόταση αυτή άλλαξε τα δεδομένα, στο μυαλό του Μάβραϊ μπήκε η σκέψη της αποχώρησης και έτσι απομένει πλέον να υπογραφούν τα συμφωνητικά για να επισημοποιηθεί το «διαζύγιο».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Η εξέλιξη της υπόθεσης του Μάβραϊ βάζει πλέον τον Άρη σε διαδικασία εύρεσης ενός στόπερ και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται οι Παντελίδης, Διαμαντόπουλος.

Νέα κρούση από Ταραγόνα στον Βέλεθ

Στο μεταξύ, με νέο δημοσίευμά της η diaridetarragona.com, σημειώνει το ενδιαφέρον της Ταραγόνα για τον Φραν Βέλεθ και για την ακρίβεια ότι ήδη έχει προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό. Σημειώνει, επίσης, ότι ο έμπειρος στόπερ είναι θετικός στην προοπτική επιστροφής στην ομάδα της γενέτειράς της.

Επί της ουσίας δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται το ενδιαφέρον της Ταραγόνα για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Άρη έως το καλοκαίρι του 2020.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή