Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Τα είπαν Μελισσανίδης και Ίβιτς

Τα είπαν Μελισσανίδης και Ίβιτς

Μια πρώτη συνάντηση για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ είχαν Δημήτρης Μελισσανίδης και Ίλια Ίβιτς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτή δεν διήρκησε πολύ ώρα, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν και νέες κουβέντες μεταξύ τους, όπως είναι απόλυτα λογικό. Άλλωστε ακόμα είναι πολύ νωρίς για να παρθούν οριστικές αποφάσεις για την επόμενη σεζόν.

Αυτό που συμφωνήθηκε, είναι πως το θέμα που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να επιτευχθούν οι στόχοι της σεζόν που βρίσκεται σε εξέλιξη. Δηλαδή η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Και αυτό είναι που πρέπει να περάσει σε όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κυρίως στους ποδοσφαιριστές ενόψει των πλέι οφ στη Super League και της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη στα ημιτελικά.

Σίγουρα τα θέματα που αφορούν τις προσθήκες στο ρόστερ και τα ζητήματα των παικτών που είναι δανεικοί ή το συμβόλαιό τους λήγει είναι πράγματα που απασχολούν έντονα τη διοίκηση και τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όμως τη δεδομένη στιγμή προέχει η τωρινή σεζόν και το που θα κάτσει η… μπάλα στο μέγεθος της ζημιάς που θα υποστεί ο σύλλογος λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και έπειτα τα υπόλοιπα.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο, είναι η επιθυμία να παραμείνει το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό ως έχει, ακόμα και άνω του 90%, κάτι που δεν άλλαξε ύστερα από τη συνάντηση Μελισσανίδη – Ίβιτς. Στην κουβέντα που έκαναν, έγινε αναφορά και στο θέμα που «καίει» και αφορά τα συμβόλαια των παικτών και τη διαπραγμάτευση που θα γίνει μαζί τους μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και για την επόμενη χρονιά.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή