Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα μηνύματα του αθλητικού κόσμου για την τραγωδία

Ο αθλητικός κόσμος της χώρας εξέφρασε την οδύνη του για τις ανθρώπινες απώλειες και τις καταστροφικές ζημιές που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Αττική με μηνύματα στα social media.

Η ΑΕΚ με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών τονίζοντας πως είναι υποχρέωση όλων να σταθούν στο πλευρό τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΕΚ:

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, τα συλλυπητήρια της και την στήριξη της προς όλους όσοι έχουν πληγεί από τη φονική πυρκαγιά στην Αττική.

Οι «ασπρόμαυροι», μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο twitter, θέλησαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους σ’ όσους έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φωτιές στην Αττική. Η οικογένεια του Δικεφάλου θα βρίσκετε δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα. Ας προσευχηθούμε να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει και τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι»: «Η Ελλάδα δοκιμάζεται από μια ανείπωτη τραγωδία. Μέσα στο βαρύ πένθος στεκόμαστε δίπλα στους πληγέντες. Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα κάνει τα πάντα για να ανακουφίσει τον πόνο και να απαλύνει τις πληγές. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων από τις φωτιές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος νιώθει την βαθύτατη ανάγκη να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους ανθρώπους των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές σε περιοχές της Αττικής.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση σε όλες τις οικογένειες των ανθρώπων που περνούν δύσκολες στιγμές και είμαστε δίπλα τους προσευχόμενοι να μην υπάρξουν περισσότερες άσχημες ειδήσεις από τις πυρκαγιές».

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανάρτηση στα social media συμπαραστέκεται στα θύματα των φονικών πυρκαγιών και βρίσκεται στο πλευρό όσων βρίσκονται εκεί και βοηθάνε στις πληγείσες περιοχές.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ Πανιώνιος στο facebook:

«Οι σκέψεις μας βρίσκονται στο πλάι των ανθρώπων που θρηνούν τις οικογένειες τους, σε εκείνους που αντίκρισαν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται παρανάλωμα του πυρός και στους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τις ομάδες διάσωσης που δρουν ακατάπαυστα στα σημεία των πυρκαγιών. Ας είναι αυτή η τελευταία δοκιμασία που θα περάσουμε ως έθνος».

 

Στην πρωινή προπόνηση του Παναιτωλικού στο Πήλιο, ο προπονητής της ομάδας Τραϊανός Δέλλας μίλησε για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στις φωτιές που κατέστρεψαν τα πάντα στο διάβα τους.

Το βίντεο με τα λόγια του τεχνικού των «καναρινιών»:

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέφρασε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο facebook:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές. Κουράγιο και δύναμη σε όλους».

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος με ανάρτηση στα social media στέλνει τα δικά του συλλυπητήρια στοις οικογένεις των θυμάτων και τονίζει πως είναι ημέρα θρήνου για την Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου:

«23/7/2018… Ημέρα θρήνου για την Ελλάδα.

Οι σκέψεις όλων μας είναι σε όσους οι πυρκαγιές τους στέρησαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και έκαναν στάχτη τους κόπους μίας ολόκληρης ζωής.

Ας ελπίσουμε ότι η χθεσινή τραγωδία θα σταθεί αφορμή για αυτοκριτική και ότι θα μας κάνει όλους σοφότερους… Συγκλονισμένοι από το μέγεθος της καταστροφής συλλυπούμαστε τις Οικογένειες των θυμάτων.

Ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει».

Αλλά και οι σκέψεις των ανθρώπων του κυπριακού ΑΠΟΕΛ στην Ελλάδα και σ’ όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τις φονικές φωτιές.

Το τιτίβισμα του ΑΠΟΕΛ:

H KAE Παναθηναϊκός εξέφρασε την οδύνη της για τις φονικές πυρκαγιές ενώ εξέφρασε και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν χθες τη χώρα μας, καθώς και τη βαθιά της οδύνη για τις καταστροφές και τις απώλειες περιουσιών στις πληγείσες περιοχές» ανέφερε η διοίκηση των «πρασίνων».

Μετά τις φονικές πυρκαγιές, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έβαλε μαύρη εικόνα σε όλα τα social media ως ένδειξη πένθους.

Τόσο στο facebook, όσο στο twiiter και στο Instagram η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» αντικατέστησε το σήμα της ομάδας με μια μαύρη εικόνα…

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να εκφράσει το πένθος της για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών…

H KAE ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων μετά τη φονική πυρκαγιά ενώ έκανε λόγο για «ανείπωτη και εθνική τραγωδία».

Συγκεκριμένα ο «δικέφαλος» έγραψε στα social media: «Είμαστε ΠΑΟΚ και σήμερα, που ξεκινά η νέα σεζόν για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, οι σκέψεις και οι ευχές μας είναι με την ομάδα ποδοσφαίρου που κυνηγά το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Πάνω από όλα και πριν από όλα όμως είμαστε άνθρωποι.

Και παρακολουθούμε συγκλονισμένοι την ανείπωτη τραγωδία που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στην Αττική.

Ευχόμαστε να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες αυτός ο εφιάλτης, που αποτελεί ήδη μία εθνική τραγωδία. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων…

Κουράγιο και καλή δύναμη σε αυτούς που δίνουν μάχη για τη ζωή τους και στα σωστικά συνεργεία».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή