Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τελειώνει από τη Χίμκι ο Μπαρτζώκας

Συνάντηση με τη διοίκηση της Χίμκι θα έχει σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στην οποία θα του ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για μια απόφαση του τζένεραλ μάνατζερ του ρωσικού συλλόγου, Πάβελ Αστάκχοφ, ο οποίος δεν διατηρούσε καλές σχέσεις με τον Μπαρτζώκα και ήταν υπεύθυνος και για το περσινό πρόστιμο (50% του μισθού) που επέβαλε ακόμα και στις καθαρίστριες και το οποίο ανεκλήθη μετά από παρέμβαση του 53χρονου τεχνικού.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Όλα δείχνουν πως ο Έλληνας τεχνικός θα πληρώσει το «μάρμαρο» για την κακή πορεία της ομάδας στη Euroleague, η οποία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή εκτός οκτάδας, με επίδοση 7 νικών και 12 ηττών.

Εάν η αποχώρησή Μπαρτζώκα από τη Χίμκι επιβεβαιωθεί, τότε θα μείνουν στους πάγκους ομάδων της Euroleague μόλις δύο Έλληνες προπονητές, οι Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Γιάννης Σφαιρόπουλος (Μακάμπι Τελ Αβίβ), ενώ στα μέσα της regular season είχαν αυξηθεί σε τρεις, με την πρόσληψη του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού στην ομάδα του Ισραήλ.

localStorage.clear();


Πηγή