Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Τερίμ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, χαίρομαι που χαρίσαμε τη νίκη στους οπαδούς μας»

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε εξέφρασε τη χαρά του μετά τη μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στη διαδικασία των πέναλτι και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο Τερίμστις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε πως είναι ευτυχισμένος και εξέφρασε τον σεβασμό του προς τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δηλώσεις του Τούρκου τεχνικού

«Ήταν ένας άψογος αγώνας και από τις δύο πλευρές, το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον αντίπαλο. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις παράταση και πέναλτι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που προκριθήκαμε και συνεχίζουμε στην επόμενη φάση.

Βάλαμε κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, όμως δείξαμε καλή εικόνα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και χαίρομαι που δώσαμε μια νίκη στους οπαδούς μας. Έχω τεράστιο σεβασμό για τη μάχη που έκαναν οι παίκτες μου στο γήπεδο, έκαναν μεγάλη προσπάθεια σε ένα πολύ ωραίο αγώνα.

Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα. Είχαμε κάποια προβλήματα και έπρεπε να βγουν κάποιοι παίκτες με κράμπες και τραυματισμούς. Είπαμε να κάνουμε υπομονή, να δώσουμε το κάτι παραπάνω και χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες που είχαμε.

Δώσαμε μάχες στο γήπεδο, δεν είναι και το πιο εύκολο να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό. Ήταν σαν τελικός. Θέλω να το απολαύσω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή