Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Τεστ για ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα και να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Βαρέλα.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του ξεκίνησε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει παρότι δεν είναι το φαβορί να πάρει τη νίκη. Εκτός οι Κότσιτς και Ντε Ταντέο για τον Ανιγκό.

Την ίδια ώρα στο Καυτανζόγλειο ο εντυπωσιακός Άρης φιλοξενεί την ΑΕΛ. Οι «κίτιρνοι» εντυπωσίασαν με την παρουσία τους στην Λαμία κι έδειξαν ότι φέτος είναι για σπουδαία πράγματα. Η νίκη αλλά κυρίως η εμφάνιση έχει προκαλέσει κύμα ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας και στο γήπεδο αναμένονται περισσότερο από 20.000 φίλοι της ομάδας. Με καλή ψυχολογία μετά το διπλό της πρεμιέρας η ΑΕΛ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να χαλάσει το πάρτι του Άρη.

Τέλος, το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα. Δεύτερο δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα σε μεγάλη ομάδα για τους Ηπειρώτες αυτή την φορά με τον Ολυμπιακό και στην ομάδα ευελπιστούν πως η εμφάνισή τους θα είναι καλύτερη σε σχέση με αυτή στο ΟΑΚΑ.

Κυριακή (2/9)

Άρης – ΑΕΛ (19:15, ΕΡΤ1)

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (19:15, Novasports2)

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports1)

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή